Veddesta Autoexperten

veddesta@bdgroup.se

Service

Välkommen till BDGroups Bilverkstäder i Stockholm – Din Pålitliga Partner för Bilservice! 

Vi är stolta över att vara din partner för bilservice i Stockholm med 8 högkvalitativa bilverkstäder, inklusive 7 allbilsverkstäder och 1 originalverkstad för VW, Skoda och Seat. Hos oss förenar vi det bästa från båda världar för att ge dig det optimala bilservicealternativet. 

Fördelarna med Våra Bilverkstäder i Stockholm 

  1. Expertis och Mångsidighet: Våra allbilsverkstäder i Stockholm erbjuder bred expertis som omfattar alla bilmärken och modeller. Samtidigt levererar vår originalverkstad för VW, Skoda och Seat den mest precisa och specialiserade servicen. Oavsett om du föredrar en bredare serviceinriktning eller originalservice, så är vi här för att tillgodose dina behov med högsta kvalitet och precision.
  2. Digital Service Bok: Vi håller oss i framkant av den tekniska utvecklingen. Med vår tillgång till digitala serviceböcker och annan mjukvara kan vi ge dig exakt och uppdaterad information om din bils servicehistorik och underhållsbehov.
  3. Behåll Nybilsgarantin: Oroa dig inte för din nybilsgaranti när du väljer oss. Vi utför service och reparationer enligt tillverkarens specifikationer, vilket innebär att din nybilsgaranti fortfarande gäller hos oss.
  4. El- och hybridbilar Service i Stockholm Utbildad Personal och Elbils-utbildning Vårt team består av välutbildade och erfarna tekniker som kontinuerligt uppdateras med den senaste tekniken och metoder. Vi strävar efter att leverera högsta kvalitet i allt vi gör.
  5. Spridda Bilverkstäder i Stockholm: Med våra 8 verkstäder spridda över Stockholm, Bilverkstad Tyresö, Bilverkstad Nynäshamn, Bilverkstad Södertälje, Bilverkstad Täby/Arninge, Bilverkstad Kista, Bilverkstad Rosersberg och Bilverkstad Järfälla, VW,SKODA, SEAT Bilverkstad Järfälla är vi alltid nära dig. Det gör det enkelt att få tillgång till våra tjänster när du behöver dem.
  6. Flexibilitet och Dynamik: Vi anpassar oss efter dina behov och är kända för vår flexibilitet. Oavsett om det är en akut Bilreparation eller schemalagd Bilservice, är vi här för att hjälpa dig när det passar dig.

Vår Fokus: Tillgänglighet, Tillförlitlighet, Trygghet och Medarbetarens Välmående och Utveckling. 

Vi sätter våra kunders behov i centrum av allt vi gör och strävar efter att erbjuda den bästa möjliga serviceupplevelsen. Vi tror på att skapa en trygg och pålitlig miljö för både ditt fordon och våra medarbetare. Med vårt engagemang för medarbetarnas välmående och utveckling kan du vara säker på att du får service av högsta kvalitet varje gång du besöker oss. 

Välkommen till våra bilverkstäder i Stockholm, där vi kombinerar det bästa från två världar för att ge dig enastående bilservice. Kontakta oss idag för att boka din nästa service eller reparation, oavsett om du föredrar originalservice eller allbilsverkstäder. Vi är här för att betjäna dig med professionalism och kompetens!