Veddesta Autoexperten

veddesta@bdgroup.se

EL- OCH HYBRIDBILAR SERVICE I TYRESÖ, NYNÄSHAMN, SÖDERTÄLJE, ROSERBERG, KISTA, TÄBY, JÄRFÄLLA – BOKA SERVICE STOCKHOM

 **Välkommen till BDGroup – Din Destinationsverkstad för El och Hybridbilar i Stockholm** 

 

BDGroup är stolt över att vara en aktör inom fordonsunderhåll och vi tar särskilt hand om din el- och hybridbil. Vårt nätverk omfattar  Allbils-verkstäder och auktoriserade VW, Skoda och Seat originalverkstäder, och vi är här för att erbjuda dig expertis och service som är skräddarsydd för dina behov. 

 

**Fördelarna med att välja BDGroup för din El- och Hybridbilsservice:** 

 

* **Specialisering i El och Hybrid:** Våra tekniker har den nödvändiga utbildningen och erfarenheten för att hantera el- och hybridfordon. Du kan lita på att din bil tas om hand av kompetenta händer som är väl insatta i dessa avancerade tekniker. 

 

* **Mångsidighet:** Med vår mångfald Allbils-verkstäder spridda i Bilverkstad Järfälla, Bilverkstad Kista, Bilverkstad Rosersberg, Bilverkstad Täby/Arninge, Bilverkstad Tyresö, Bilverkstad Nynäshamn och Bilverkstad Södertälje kan du välja en plats som passar dig bäst. Oavsett var du är i Stockholmsområdet finns vi nära dig. 

 

* **Auktoriserad Originalservice:** Vår VW, Skoda och Seat originalverkstad Järfälla erbjuder den högsta standarden för service och reparationer. Din bil kommer att få OEM-kvalitetsbehandling. 

Vi är stolta över att vara din pålitliga partner för el- och hybridbilsservice i Stockholm. Oavsett om du behöver en regelbunden service, reparation eller rådgivning om ditt elfordon, är BDGroup här för att stödja dig. Kontakta oss idag och upplev skillnaden med BDGroup. 

Bokningsförfrågan

1 Step 1
Skicka en bokningsförfrågan:
Ditt namn
Ditt telefonnr
Ditt reg.nr
Önskat datum
Önskad tid
Ditt meddelande (valfritt)
0 /
Previous
Next
FormCraft – WordPress form builder