Veddesta Autoexperten

veddesta@bdgroup.se

Volkswagen , Skoda, SEAT och Volkswagen Transportbilar - auktoriserad service

VW, SKODA, SEAT, VW TRANSPORTBILAR BILSERVICE I JÄRFÄLLA, VEDDESTA, BARBARBY – BOKA SERVICE STOCKHOM  

 

**Välkommen till Järfällas VW, SKODA, SEAT, VW TRANSPORTBILAR auktoriserade bilservicecenter på Saldovägen 9A!** 

 

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativ originalservice för Volkswagen, Skoda, Seat och VW transportbilar. Hos oss kan du vara säker på att din bil är i de bästa händerna. Vi specialiserar oss på originalservice för dessa tre ledande bilmärken, och våra utbildade tekniker har expertisen som krävs för att hålla din bil, El-bil , transportbil i toppskick. Boka tid VW Bilverkstad Järfälla 

 

Men det stannar inte där. Vi är inte bara en auktoriserad bilverkstad i Järfälla, vi erbjuder även omfattande skadeverkstadstjänster, inklusive reparationer av kaross och glas. Behöver du däckservice eller andra underhållstjänster? Vi har dig täckt.  

 

**Våra tjänster inkluderar:** 

– Originalservice för Vw, Skoda och Seat Järfälla 

– Skadeverkstad Järfälla  

– Glasreparation och -byte Järfälla 

– Däckservice, däckbyte och däckhotell Järfälla 

– Hjulinställning Järfälla 

– Bilreparationer Järfälla 

– AC – klimatanläggning Järfälla 

 

Vi är övertygade om att ”Tillgänglighet, tillförlitlighet, trygghet och omtanke är kärnan i en bra bilserviceupplevelse. Därför arbetar vi hårt för att uppfylla dessa värderingar i varje aspekt av vårt arbete. Oavsett om du behöver rutinmässig service eller akut reparation, kan du lita på oss. 

 

Så nästa gång du behöver bilservice i Järfälla, tveka inte att kontakta oss. Vi är din pålitliga partner för bilverkstad, bilservice och allt däremellan. Vi ser fram emot att ta hand om din bil och ge den kärlek och uppmärksamhet den förtjänar. 

 Kontakta oss idag för att boka din nästa VW, SKODA, SEAT bilservice. Din bil kommer att tacka dig! 

Boka service online

Boka service, däckskifte, vindrutebyte och reparationer direkt online hos din auktoriserade Volkswagen, Skoda och SEAT verkstad i Järfälla