Veddesta Autoexperten

veddesta@bdgroup.se

TAXI BILVERKSTAD STOCKHOLM – BOKA TAXI SERVICE STOCKHOM 

Allt under ett och samma tak för din Taxi! Allt från Bilservice och Bilreparationer till Skadeverkstad/Lackering, montering av Taxameter och alkolås.  

Digitax Stockholm, Digitax Malmö, Halda Stockholm, Halda Malmö, Megtax Stockholm, Megtax Malmö, Alkolås Dräger Stockholm, Alkolås Dräger Malmö 


Söker du en pålitlig partner för att ta hand om din taxibil? Då har du kommit till rätt plats! BDgroup är stolta över att introducera vårt unika koncept – Taxitotal. Vi förstår att din taxibil inte bara är ett fordon; den är din arbetsplats och måste hålla sig på vägarna för att du ska kunna tjäna pengar. Därför har vi tillsammans med våra noggrant utvalda bilverkstäder i Taxi bilverkstad Tyresö, Taxi bilverkstad Nynäshamn, Taxi bilverkstad Södertälje, Taxi bilverkstad Rosersberg, Taxi bilverkstad Kista, Taxi bilverkstad Täby, Taxi bilverkstad Järfälla och Taxi bilverkstad Malmö utformat en heltäckande lösning för taxiförare.
 

Vi erbjuder dig som taxiförare följande fördelar med vårt Taxitotal-koncept: 

  1. Prioritet och Snabba Ledtider: Oavsett vilken av våra bilverkstäder du väljer, behandlas du med högsta prioritet. Vi förstår vikten av att få din taxi snabbt och effektivt på vägen igen, så våra verkstäder arbetar hårt för att hålla ledtiderna så korta som möjligt. 
  1. Alla Typer av Service och Reparationer: Våra bilverkstäder är fullt utrustade för att hantera alla dina behov, från vanlig bilservice till mer komplexa reparationer som vindrutebyten, däckservice och kalibrering av Dräger alkolås. 
  1. Specialiserade Tjänster: Vår bilverkstad i Taxibilverkstad Järfälla och Taxi bilverkstad Malmö är specialiserade på att montera taxameterutrustning, besiktiga taxameterutrustning, installera alkolås från Dräger och kalibrera dem. Vi erbjuder även installation av annan kringutrustning. Järfälla har dessutom en fullt utrustad bilverkstad för ditt behov. 

Så varför ska du välja oss som din bilverkstadsleverantör som taxiförare? Här är mervärdet: 

  • Effektivitet: Vi förstår din tid är värdefull, så vi strävar alltid efter snabba och effektiva tjänster. 
  • Mångsidighet: Våra verkstäder erbjuder en bred palett av tjänster för att täcka alla dina behov under ett tak. 
  • Specialisering: Vår expertis inom taxitillbehör Digitax Stockholm/Malmö, Halda Stockholm/Malmö, Megtax Stockholm/Malmö och alkolås från Dräger Stockholm/Malmö gör oss till den perfekta partnern för dig. 
  • Prioriterad behandling: Oavsett vilken av våra verkstäder du besöker, kan du vara säker på att du får den högsta kvaliteten på service. 

Satsa på din taxiverksamhet med BDgroup och vårt Taxitotal-koncept. Tillsammans håller vi din taxi på vägarna och din verksamhet igång!  

begära ett erbjudande

    Bokningsförfrågan